Kleine unieke kunstwerkjes voor een minimale prijs. Zie de informatiepagina 'pakje kunst' voor meer uitleg.

uit 2019 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

leporello's

leporello's

2020

In de wereld tussen verlangen en realiteit laat ik de verbeelding vorm krijgen; kleur vorm en taal zijn daarbij van essentieel belang, lucht en water een bron van inspiratie 
Dit is de eerste regel tekst die u op mijn website kunt vinden en sinds jaar en dag tekent dit niet alleen mijn werk maar eigenlijk mijn hele wezen en leven. 
In deze Leporello’s  heb ik daaraan vorm gegeven door middel van verf, klei, papier en poëzie.
Ik hou er van om voor Pakje Kunst gebruik te maken van materialen die in mijn atelier al voor handen zijn en daarbij mijn fantasie de vrije loop te laten.
Dat heeft ook deze keer weer geresulteerd de combinatie woord en beel, zijn voorzien van een woord van waardering en niet bij mij persoonlijk te koop maar zullen hun weg vinden naar en via de Pakje Kunstautomaat in de bibliotheek van Alkmaar (centrum) 

geluksbengels

geluksbengels

2020

iets maken van wat je hebt... In deze ‘geluksbengels’ heb ik daaraan vorm gegeven door middel van klei, hout, tekst en beeld.
Ik hou er van om voor Pakje Kunst gebruik te maken van materialen die in mijn atelier al voor handen zijn en daarbij mijn fantasie de vrije loop te laten.
Dat heeft deze keer dus geresulteerd in blijde hangers die via de Pakje Kunstautomaat hun weg mogen vinden. De geluksbengels zijn niet bij mij persoonlijk te koop.

van vogelrijm en vissenpraat

van vogelrijm en vissenpraat

2020

Vogels en vissen nemen sinds jaar en dag een plek in bunnen mijn oeuvre.
In eerste instantie vrij grafisch (mijn vroegere werk), later in illustraties en vandaaruit vonden zij hun weg in de schilderijen en het keramiek.

Voor deze serie van pakje Kunst heb ik ze in zelfdrogende klei vormgegeven en voorzien van een sokkel waarop een bloemetje wat eveneens een motiefje in mijn werk is.
Allen zijn voorzien van een woord van waardering en zijn niet bij mij persoonlijk te koop maar zullen hun weg vinden naar en via de Pakje Kunstautomaat in de bibliotheek van Alkmaar (centrum) 

houtje touwtje

houtje touwtje

2020

In deze serie voor Pakje Kunst heb ik 20 gedichten (lyriek) verwerkt tot een kleinood wat opgehangen kan worden. Het houten schijfje is bewerkt en het gedicht zit opgerold in een glazen tube (eruit te halen dmv een draadje) wat met een touwtje is bevestigd aan het hout.
Het geheel is voorzien van een kleurig label: hart, zon, bloem of klavertje vier
De afmetingen van de items zijn wisselend en zijn niet los bij mij te koop maar zullen hun weg vinden naar en via de Pakje Kunstautomaat in de Bibliotheek van Alkmaar (centrum).

van lucht en water

van lucht en water

2019

Deze serie voor Pakje Kunst betreft een combinatie van afbeeldingen van mijn werk met de daarbij geschreven versjes. De versjes zitten als inhoud in de kartonnen verpakking met afbeelding, ze kunnen daar uit getrokken worden maar blijven als zodanig ook letterlijk met elkaar verbonden. Deze items zijn niet los bij mij te koop maar zullen hun weg vinden naar en via de Pakje Kunstautomaat in de Bibliotheek van Alkmaar (centrum).


koekeloertjes

koekeloertjes

2019

Getoonde werkjes zullen in de Pakje Kunstautomaat in de bibliotheek te Alkmaar toegevoegd worden en zijn niet bij mij persoonlijk te koop.
Ieder Koekeloertje bestaat uit 2 lagen handgeschept papier (1 met beeld en 1 met tekst) en een 'voetje' zodat de eigenaar kan kiezen hoe hij/zij het werkje neer zet.
 
     

kleitabletjes

kleitabletjes

2019

Getoonde werkjes werden in de Pakje Kunstautomaat in de bibliotheek te Alkmaar toegevoegd en zijn niet bij mij persoonlijk te koop.

De keramieken tabletjes zijn allemaal uniek en hebben een eigen dichtregel uit mijn lyrieken. 

boekrolletjes

boekrolletjes

2019

Getoonde werkjes werden in de Pakje Kunstautomaat in de bibliotheek te Alkmaar toegevoegd en zijn niet bij mij persoonlijk te koop. 

De keramieken en toepasselijk beschilderde boekrolletjes bevatten een door mij geschreven lyriek en zijn voorzien van een label. Ieder werkje is uniek. 

koppies

koppies

2019

getoonde werkjes werden in de Pakje Kunstautomaat in het Kunst Centrum Haarlem toegevoegd en zijn niet bij mij persoonlijk te koop. 

Ieder werkje is uniek waarbij van multi media gebruik is gemaakt.