Galerian
In 2009 begon ik mijn ontwerpbureau voor tekst en beeld, Galerian, met opdrachten van derden.

Later werd het meer een ontwerpen, vervaardigen en uitgeven van allerhande kunstcadeaus in de vorm van collector-items en merchandise, 
als ook verzenbundels t.b.v. het Poëtisch Realisme. 
Deze verzen- en gedichtenbundels met poëzie van mijn hand zijn op de website van Galerian te vinden op de informatiepagina
Verzenbundels.

Ontwerpbureau Galerian heeft inmiddels een grote collectie ansichtkaarten, dubbele kaarten, cadeau-artikelen en allerhande kleine verzamelaar objecten,
gebaseerd op het Poëtisch Realisme van schilder Hermanus en RIANN.Pakje Kunst
Sinds het najaar van 2019 neem ik deel aan Pakje Kunst, een initiatief van de Tilburgse kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen waarbij oude sigarettenautomaten omgebouwd zijn tot Pakje Kunstautomaten. 
De veelal mixed media ontwerpen maak ik van in het atelier beschikbaar (rest)materiaal waarbij ik graag beeld en taal combineer.

De Pakje Kunstautomaat biedt een korte kennismaking met de maker. In ieder doosje zit voor slechts 4 euro een klein uniek kunstwerk en informatie over de kunstenaar. Voor zo'n laag bedrag wordt kunst voor iedereen toegankelijk!  
De unieke items zijn natuurlijk bij uitstek geschikt als cadeautje of voor de verzamelaar. Bovendien krijgt de koper gelijk toegang tot het vaak verborgen kunstaanbod in de regio.
Mijn werk zit dan ook in de
Pakje Kunst automaat in Alkmaar. Goed voor kunstenaar en kunstliefhebber! 

enkele voorbeelden van de inmiddels 19 series:

          


Sidedishcards

Voor Sidedishcards maak ik sinds 2020 (kleine) items voor in de webshop en voor op de kaarten van dit label. De handgemaakte miniaturen zijn allemaal van polymeer- of zelfdrogende klei.
Daarnaast schreef ik voor de
serie ‘letters’ een aantal kleine versjes/gedichtjes.

Enkele voorbeelden:

          


The Sketchbook Project
In 2021 participeerde ik in dit wereldwijde project; de grootste collectie kunstenaars schetsboeken van de Brooklyn Art Labrary. 

Een mooie uitdaging om nieuwe dingen uit te proberen, kleurrijker en vooral schetsmatiger schilderen bijvoorbeeld en schrijven in een andere taal.
Mijn schetsboek werd dan ook gevuld met tekeningen, schetsen in verf, Engelstalige poëzie, diverse uitgewerkte ideetjes en afbeeldingen van mijn schilderijen en beelden voor een  indruk van mijn poëtisch realistische werk. Helaas is mijn schetsboekje in een brand tijdens transport verloren gegaan.

Enkele voorbeelden:
        Brievenbuskunst
In 2021 deed ik voor het eerst mee aan Brievenbuskunst, een platform dat kunstenaars een podium biedt om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek. 

De eerste serie die ik voor hen maakte zijn handgemaakte reproducties van eigen werk, mixed media op houten briefkaart. Deze zijn uitverkocht.
De tweede serie, bloemengroet, is acrylverf op linnen, wat op een houten briefkaart is geplakt. Een kleine selectie van deze serie vindt u op mijn website Galerian onder deze link.
In 2023 waren er een aantal van mijn bloementegels in de collectie opgenomen. 
U vindt ze hier